Smedjegatan 7 | 72213 Västerås | 021 / 448 40 60

Restaurangen


Restaurangen är en renodlad bistrorestaurang med god mat och dryck. Matsalen serverar smårätter, större rätter samt grillade kött- och fiskprodukter från vårt öppna kök och ditt vin hämtas i vårt fina inglasade vinrum. Du väljer dina egna ”Sides” och köksmästaren kan svara på vad som passar bäst till vad…

Servicen är avslappnad och till oss är alla gäster välkomna, matkräsna, hungriga, fikasugna och ni som vill parta på helgen!


Vinet


Bubblet: Ja, vi har Champagne på glas. Men bara om du hjälper oss att dricka upp den! Och för dig som inte tycker om Champagne så erbjuder vi en härlig Cava!

Glasvinet: På Bistro gränden så kan du dricka ett antal viner på glas, både för den kräsne och för den snåle! Vi kommer alltid att ha ett 10-tal viner för dig att prova igenom. Fråga bartendern eller din servis om du vill prova något speciellt så ordnar dom det! Så länge som alla glasviner säljer bra så, kommer vi alltid att ha ett större urval till dig!

Flaskvinet: Du kommer också att se vår fina vindisplay som man kan gå in i, be att få kika inne i displayen så kanske du hittar en Amarone eller en Barolo som faller dig i smaken! Vi arbetar utefter ett så kallat ”kron-påslag”, vilket innebär att vi adderar i stort sett lika mycket påslag på en flaska billigare vin, som ett dyrare vin. Allt för att du ska kunna välja det vin som passar dig bäst, utan att det svider till i plånboken!


Baren


Ett gott glas vin
med en charkbräda.

En god öl
med barhäng.

En fräsch drink
efter jobbet.

Du är välkommen att dricka ett gott glas vin med en charkbräda, en god öl eller en drink efter jobbet eller senare på kvällen när du vill höra bra musik. På kvällar och helger så höjer vi musiken en aning för att skapa rätt känsla till er som gillar barhäng!


Ost & chark


Vi har en ost- och charkdisk/deli med härliga produkter och olika bröd- och snackssorter att avnjuta i bistron.

I restaurangen så kollar du in våra griffeltavlor. "Stora charkbrädan med allt!" Eller "Välj så många du vill ha!" Kommer med oliver, marmelad och vårt bröd.