Mat
Litet eller Stort
Grändens Burrata
Italiensk ost , körsbärstomater, basilikapesto och olivolja
Rökta inlagda Sardiner i olja
Sardiner, rostat leivanbröd, aioli och citron
Tonfiskcarpaccio Halv
Lime-, chili- och ingefärsgravad tonfisk, färsk rucolaoch syrad fänkål. Kommer med rostade pinjenötter
Carpaccio på Betor HALV
Blandade betor, rostade valnötter, kapris, riven chevre och honung-citrusolja
Carpaccio på Betor HEL
Blandade betor, rostade valnötter, kapris, riven chevre och honungs-citrusolja
PASTA A LA BISTRON
Krämig Pappardelle med Tryffel och Portabello
Pappardelle pasta, tryffel och portabellosvamp
Bistrogrillen
Grillad färsk oxfilé 400g
Grillade köttet kommer med en skvätt rödvinssås och köksmästarens val av grönsak
BURGARE
Desserter
Våra desserter
Bistrons Specialare
...
Creme Brúlée DUBBEL
Hemgjord med flamberat råsocker
Grändens tryfflar
Grändens Glassfest
Kommer med två kulor glass, grädde och chokladsås
Sides
Sides
Grändens coleslaw
Fräsch kålsallad med äpple, chili och ingefära
Sötpotatis Pommes
Friterad sötpotatis med havssalt och persilja
Bistrons Medelhavssallad
Ruccola, kronärtskocka, soltorkad tomat, balsamico och toppas med parmesan
Kall tomat- och persiljesallad
Färska tomater, lågtempade tomater, rödlök och persilja i en skvätt olivolja och citron
Örtslungad Linguine
I vitlök, färska örter och persilja
Pommes frites
Havssalt och persilja
Gratäng
På potatis, grädde och vitlök
Djävulsröra
Het majonnäs- och chiliröra
Béarnaisesås
Bistrons egna recept!
Rödvinssås
Grändens egen på hemgjord fond
Tryffelmajonnäs
Tryffeldoftande hemgjord majjo!
AIOLI
Egengjorda Aioli
Olivmix
Härliga oliver i marinad